Seizoen 2022-2023

Burengerucht (komedie van Anton Segers)

Cultureel Centrum Aartselaar

vrijdag 21 april 23 – 20u15
zaterdag 22 april 23 – 20u15
zondag 23 april 23 – 14u30
zondag 23 april 23 – 20u15

De werkloze Cois ligt onder de sloef van zijn werkende vrouw Lea, het gaat er maar stroef aan toe in hun relatie. Wanneer ze op een avond gerucht horen van hun nieuwe buren, geven ze daar elk hun eigen interpretatie aan. De gemoederen tussen de twee lopen al snel hoog op en voor ze het weten, raken ze verzeild in een absurde machtsstrijd waarvan hun eigen kinderen en onschuldige buren de dupe worden. Tot Cois op het slechte pad geraakt onder invloed van de buurman…

Onder regie van Chantal Van Den Eede en assistentie van Marina Smet spelen Marisse Steppe, Gilberte Smet, Gert Marien, Melissa Somers, Glenn Ver Cammen, Luca Tempels, Robin Leemans en Dylan De Bruijn.

Zeeman O Zeeman – ontbijttheater

Cultureel Centrum Aartselaar

Zondag 29 januari 2023 – 11u00
Zondag 5 februari 2023 – 11u00
Zondag 12 februari 2023 – 11u00

Leo Van De Spek schrijft erotische romans. En om rond te komen gaat zijn vrouw uit werken.
Leo is veel van huis en Martha, zijn vrouw, is hier niet gelukkig mee!! Ondanks de vele ongemakken die Martha trotseert wil zij gelukkig zijn in haar leven. Maar dan staat op zekere dag, de man van haar domen voor de deur.
Kan zij nog een nieuw leven opbouwen? 

Deze eenakter van Jo Snoeren in regie van Anita Callebaut wordt gebracht door Gilberte Smet, Paul Van Hal en Josee Van den Broeck.

Na de voorstelling wordt een ontbijt aangeboden (inbegrepen in de ticketprijs) in samenwerking met lokale handelaars.
Reservatie voor deze voorstellingen is noodzakelijk.

Een is Geen (komedie van Yves Caspar)

Cultureel Centrum Aartselaar
Premiere voorstelling:
Vrijdag 18 november 2022, om 20u15
voorstellingen:
zaterdag 19 november 2022, om 20u15
zondag 20 november 2022, om 14u30
zondag 20 november 2022, om 20u15

Een komedie van Yves Caspar, in regie van Peter De Pauw. Als cast Sophie Siebens, Elfie Fordel, Jan Poppeliers, Bruno Rigelle, Melissa Somers, Anita Callebaut en Maxim Poma met assistentie van Marina Smet.
Immo Staelens, Staelens en Vandoren is gespecialiseerd in de verkoop van luxueuze tweede verblijven in het buitenland. Morgen komen Jean-Claude Dujardin en zijn echtgenote Véronique langs om een vakantiehuis te kopen in het exclusieve “Exotic Paradise Resort” in het Spaanse Salou. Het gaat over veel geld, dus wil Cynthia Staelens een goede indruk maken. Daarom heeft ze een poetshulp gevraagd om langs te komen. Helaas zorgen de verwarde secretaresse Vicky en poetshulp Nico ervoor dat alles in het honderd loopt. En ook Jean-Claude maakt een cruciale fout…

Brooikensdag in Reet – 18 september 2022

Het is een heugelijke dag. Vandaag trouwt jonkvrouw Esmeralda de Bonnedaboer van Reet (Melissa Somers) met jonkheer Cornelius Von Spek uit Scheut (Glenn Ver Cammen).
De jonkvrouw is zeer gekend in dit dorp en er gaan verschillende verhalen de ronde. Het Kasteel heeft hier geen commentaar op.
De familie de Bonnedaboer is van hoge stand. De knecht Wannes (Wim Van Temsche) van de boer op de landerijen blijkt meer te weten …

ATG bracht op de Brooikesdag in Reet een retrohuwelijk in de kerk. Een gebeurtenis zoals vorige eeuw een huwelijksplechtigheid verliep.

<< Raadpleeg: 2023-2024 – 57e speelseizoen <<>> Raadpleeg: 2021-2022 – 55e speelseizoen >>