Seizoen 2022-2023

Een is Geen (komedie van Yves Caspar)

Cultureel Centrum Aartselaar
Premiere voorstelling:
Vrijdag 18 november 2022, om 20u15
voorstellingen:
zaterdag 19 november 2022, om 20u15
zondag 20 november 2022, om 14u30
zondag 20 november 2022, om 20u15

Een komedie van Yves Caspar, in regie van Peter De Pauw. Als cast Sophie Siebens, Elfie Fordel, Jan Poppeliers, Bruno Rigelle, Melissa Somers, Anita Callebaut en Maxim Poma met assistentie van Marina Smet.
Immo Staelens, Staelens en Vandoren is gespecialiseerd in de verkoop van luxueuze tweede verblijven in het buitenland. Morgen komen Jean-Claude Dujardin en zijn echtgenote Véronique langs om een vakantiehuis te kopen in het exclusieve “Exotic Paradise Resort” in het Spaanse Salou. Het gaat over veel geld, dus wil Cynthia Staelens een goede indruk maken. Daarom heeft ze een poetshulp gevraagd om langs te komen. Helaas zorgen de verwarde secretaresse Vicky en poetshulp Nico ervoor dat alles in het honderd loopt. En ook Jean-Claude maakt een cruciale fout…

Brooikensdag in Reet – 18 september 2022

Het is een heugelijke dag. Vandaag trouwt jonkvrouw Esmeralda de Bonnedaboer van Reet (Melissa Somers) met jonkheer Cornelius Von Spek uit Scheut (Glenn Ver Cammen).
De jonkvrouw is zeer gekend in dit dorp en er gaan verschillende verhalen de ronde. Het Kasteel heeft hier geen commentaar op.
De familie de Bonnedaboer is van hoge stand. De knecht Wannes (Wim Van Temsche) van de boer op de landerijen blijkt meer te weten …

ATG bracht op de Brooikesdag in Reet een retrohuwelijk in de kerk. Een gebeurtenis zoals vorige eeuw een huwelijksplechtigheid verliep.