Actueel nieuws

Zeeman O Zeeman – ontbijttheater

Zondagmorgen 29 januari, 5 en 12 februari 2023 – 11u00
Eenakter van Jo Snoeren. Een dramatisch en spannend liefdesverhaal gebracht door Gilberte Smet, Paul Van Hal en Josee Van den Broeck in een regie van Anita Callebaut.

Bevraging ‘Herfstproductie’ – november 2023

Je hebt de gelegenheid mee te spelen/werken aan onze herfst productie in 2023. Je kan je medewerking hiervoor opgeven via het online enquete formulier. De voorstelling hebben plaats op vr 24, za 25 en zo 26 november ’23 in Cultureel Centrum te Aartselaar.
https://www.toneel.org/enquete-herfstproductie-2023/

Burengerucht

Voorstellingen op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 april 2023.
Repetities van onze lenteproductie Burengerucht van Anton Segers zijn gestart.
Onder regie van Chantal Van Den Eede en assistentie van Marina Smet spelen Marisse Steppe, Gilberte Smet, Paul Van Hal, Melissa Somers, Glenn Ver Cammen, Luca Tempels, Robin Leemans en Dylan De Bruijn een komische toneelproductie.

Brooikesdag 2022

Op een omloop van ca 4 km spelen zich allerlei leuke en ludieke taferelen af terwijl kinderen zich amuseren met dorpsspelen. Allerlei kunstenaars en ambachtslui presenteren hun werk en men ziet boeren aan het werk met vlegelen en hun machines. In de kerk wordt een ludiek belle-epoque huwelijk ingezegend door ATG. Rond het kasteel Laarhof evoceert men een pestdorp (corona van vroeger) terwijl de beau monde geniet van een drankje, jachthoornblazers en muziek in het park. Om dit culturele erfgoed te bewaren en te tonen aan een breder publiek, hebben wij met onze Videoclub Multimedia97 Niel heel dit gebeuren verfilmd.