Actueel nieuws

1e pasbeurt op 11 juni – Brooikensdag

Zaterdag 11 juni houden wij een eerste pasbeurt voor de personages die meedoen aan de Brooikesdag. Deze gaat door op zaterdagmorgen 11 juni 2022 in de chalet ‘De Hamer’ tegenover het Cultureel Centrum van 10u tot 12u. Het is de bedoeling om per personage een kostuumfiche te maken en te bespreken wat er is en wat nog nodig is.

Algemene ledenvergadering – 15 juni

De jaarlijkse algemene ledenvergadering gaat door op woensdag 15 juni 2022 om 20u in ‘chalet De Hamer’. Actieve leden in regel met hun lidgeld worden uitgenodigd en ontvangen individueel de agenda van deze vergadering.

Benefiet “Bos van Arne” – 30 juni & 1 juli

Als eerbetoon aan Arne en om het bos naar zijn naam nog verder te laten groeien, organiseren wij samen met Ondernemers Zonder Grenzen een tweedaags benefiet.

Brooikensstoet 18 september 2022

De organisatie van de Brooikensstoet nodigt ons uit voor het opvoeren van een huwelijk tijdens hun 5 jaarlijks volksfeest in Reet. De trouwpartij speelt zich af buiten en binnen de kerk en hiervoor zoeken wij figuranten voor het gevolg. De acteurs en vele figuranten brengen hun personage in gepaste kledij (belle epoque). Wil je hieraan meedoen vul dan onze enquete in:
https://www.toneel.org/enquete-brooikensdag-reet/

Bevraging ‘Lenteproductie’ april 2023

Je hebt de gelegenheid mee te spelen/werken aan onze lente productie in 2023. Je kan je medewerking hiervoor opgeven via het online enquete formulier.
https://www.toneel.org/enquete-lenteproductie-2023/