Actueel nieuws

Wriemelbedden

Eén bed, zes verschillende duo’s, zes maal anders. Het bed is dé uitgelezen plek om te slapen, maar ook om na te praten, te discussiëren, je gevoelens te uiten en … te wriemelen. Laat je meeslepen in deze soms ondeugende, dan weer komische maar vooral herkenbare voorstelling voor jong en oud! De voorstellingen hebben plaats op do 23, vr 24, za 25 en zo 26 november ’23.

Zin om er mee in te vliegen?

  • Heb je er altijd al van gedroomd eens mee te mogen spelen in een toneelstuk?
  • Ben jij een organisatietalent en hou je ervan om evenementen zoals een toneelvoorstelling in goede banen te leiden?
  • Ben jij een handige en sterke Harry die het ziet zitten om voor onze producties ons decor mee op en af te bouwen?
  • Of ben je gewoon op zoek naar een leuke bezigheid en wil je samen met een toffe bende van een toneelvoorstelling een geslaagde avond maken?

Dan ben jij degene die wij zoeken! Met elk seizoen twee avondproducties en een ontbijttheater kunnen we bij het Aartselaars Toneelgezelschap altijd extra handen gebruiken. Decors en kledij, regie-assistentie en tekstondersteuning, catering voor, tijdens en na de voorstelling, reclame en drukwerk: het zijn slechts enkele van de vele zaken die bij elke productie weer opnieuw tot in de puntjes in orde moeten gebracht worden.
Kriebelt het? Ideeën, opmerkingen of suggesties? Die zijn ook zeker welkom, laat het ons weten via het online enquete formulier.

Buitengewone Algemene Vergadering.

Er is een buitengewone algemene vergadering op woensdag 28 juni 2023 om 20u00 in chalet ‘De Hamer’ te Aartselaar. Op de buitengewone algemene vergaderingen zijn alle actieve leden uitgenodigd zo zijn in regel zijn met hun lidmaatschap voor het jaar 2023.

Deze Buitengewone Algemene Verdagering is samengeroepen, volgend op de buitengewone algemene vergadering van maandag 5 juni 2023 die niet in aantal was om geldig te beslissen.